Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pratar mest lögnens ord

Det är stökigt i Sverige
våld är vardagsmat
poliser attackeras
nu flödar ordet hat..
hoten gror i massor
kriminella blir allt fler
varje dag attackeras
mitt land som faller ner
och rånen bara tilltar
det stjäls som bara den
varför görs inte mer
ofta hör man ordet sen..
min ilska till politiker
som väljer att se på..
världen undrar säger:
varför går de på tå...
de är mesiga och rädda
pratar mest lögnens ord
attackerar varandra
vid riksdagens bord..
diktaturen håller pinnen
dirigerar egen sång
sjunger falska toner
till sin egen undergång...




mare













Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-21 09:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Larz Gustafsson här.
2014-12-21

  Larz Gustafsson VIP
Man vill från politikernas håll inte ta i med hårdhandskarna. Detta betraktas inte som politiskt korrekt.
Men frågar man runt i de breda folklagren så är jag övertygad om att de flesta är överens med dig.
Tyvärr så har vänstern monopoliserat media så det är bara de som kommer till tals. DALT-vänstern.
2014-12-21

  Stefan Höglund
En mycket bra samtids skildring.
2014-12-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP