Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

symbolik herr larsson


under lådans lock vilade gamla synder

men när han lyfte på locket
fanns inget mörker

bara ljus




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-04-07 23:13



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Vackert skrivet om det mörker vi bär med oss - eller är det egentligen ljus? Tankeväckande. Gör mig lycklig och hoppfull.
2006-04-08

  Cris
Det är bra...i med dem i lådan..
det tycker jag låter skönt
att ljuset kommer sen...
2006-04-07

  kath
härligt ........ gamla synder är ibland fyllda av ljus när de fått vila i mörkret ett tag ...... åtminstone de små ...... inte allvarliga ............
2006-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP