Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ubåt på grund

Juldagarna är som en ubåt
som på djupaste vatten
letar efter
skatter från förr
men
skatterna är oftast mer fascinerande
i böckerna
och de glimrande tingen
hinner inte ens komma till rätta
förrän ubåten
kör på grund
och in läcker vatten
och dränker varenda
Jim och Bob.

Jag är glad jag kan stå
på de höga klipporna
och fotografera vattenytan
och sedan påstå för alla
att precis innan fotografiet togs
såg jag en ubåt visa sig.




Fri vers av Henrik Krantz
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-23 00:15



Bookmark and Share


  Respons VIP
Fyndigt!
2014-12-23

    Sefarge VIP
Friskt och Fyndigt
Skriven Dikt!
:)
2014-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Krantz
Henrik Krantz