Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prisa hud

De där benen borde inte vara
i närheten av verkliga
eller så har du spetsat mitt vin
med Stilnoct

för jag kan inte sitta still
och min kropp
vill ta med din kropp
och göra slut på mitt lidande

ett lidande
bortom mig själv
ett konstnärligt uttryck
dragandes i mina armar

snälla
ta min hand

Prisa hud!
Prisa hud!




Fri vers av Henrik Krantz
Läst 338 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-16 11:47



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
så jävla sant!
att det gör ont i en!

2015-02-25

  Hallucinera
Den här, tyckte jag väldigt mycket om.
2015-02-18

  astridchen VIP
Prisa hud - bra Henrik!!!
2015-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Krantz
Henrik Krantz