Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexig som satan

Hennes ord gör mig knäsvag
som om bokstäverna jag ser
inte registrerar ord
utan ta formen av en kanyl lugnande
rätt in i min kropp


hur många milliliter
är denna sextonradare värd?

Desperata män som jag
är helt enkelt desperata
vi vill ha kärlek
med eller utan kropp

Vi hänger i barer
låter kreditkortet jobba
kramar sönder etuit
ler som en jävla Allan

Man måste tillåta sig själv att stå där
med öppet bröst

Och det är där saker händer
i bröstet
när hennes ord gör finter
och sedan smeker in den
i mitt hjärtas känsliga mitt

och musiken spelar
som om jag skulle suttit
i en nedsutten soffa
drickandes ur en flaska rödvin
när stereon spelar åttiotalshits

The Smiths, The Cure
vi snackar creddig skit

Vi pratar om alkoholen
som tar oss till himmelen

Och du med ditt långa svarta hår
kommer att förgöra mig
som en sexig Satan

Som om dina ord
skulle betyda något

Jävla knark























Fri vers av Henrik Krantz
Läst 510 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-02-28 22:19



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
mycket bra!
jag är en desperat man
med eller utan hopp

2015-03-02

  SimoneBeatrice
Man brukar säga att det bara är människor med dåligt ordförråd som använder sig av svordomar i tal och skrift. Så är det självklart inte. Och jag ÄLSKAR när en individ kan använda svordomar som något kraftfullt. Något vackert.

Otroligt bra!
2015-03-01

  Hon kallar sig poet VIP
gillar att den är lekfull, har en personlig touch, och inte så där smörigt fin, men ändå blir vacker i sin klump, lite skönt rakt på.
2015-03-01

  objekt3
https://www.youtube.com/watch?v=g18aXAWZB7g

ja ba ALLAN BALLAN xD

2015-03-01

  Respons VIP
En desperat dikt som bubblar av inre spänningar. Många starka meningar!
2015-03-01

  Tess74
Å fy fan så jävulskt bra!!!
2015-03-01

  Marianne Räf
Bitvis rolig och med en sund ironi !
En rad jag tyckte var riktigt skoj :
"...ler som en jävla Allan..."
Ha ha,- där satt den !
2015-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Krantz
Henrik Krantz