Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In under kjolen

på parkbänken
skrev hon sina texter
i novellform

hon skrev om döden
hjärtan som krossats
destruktivitet

män gick förbi
saktade in stegen
och stirrade

på hennes långa smala ben
in under kjolen

ibland visslades det
ibland en kommentar

men inte idag
inte idag

idag blev hon
en helt annan

och den bästa text
hon någonsin skrivit

spreds med vinden
upp i luften

tills andras händer
till någon ovetandes

ut över hela stan

medan blodet
sakta rann längs låren













Fri vers av Henrik Krantz
Läst 470 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-24 08:29



Bookmark and Share


  Respons VIP
Fascinerande som en kriminalgåta!
2015-02-26

    Lena Söderkvist VIP
Spännande!
2015-02-24

  Alexander Gustafsson
detta är bra
tack!
2015-02-24

  Tess74
Man vill veta vad hon skrev
2015-02-24

  Tess74
Wow, tycker mycket om denna
2015-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Krantz
Henrik Krantz