Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnans träskmark

Mitt kära Tuve ligger nu
långt ned bland före detta
kärlekar och besvikelser
på botten i hjärnans träskmark

Om jag kunde få lämna
den bittra vuxenheten och kylan
och stå där på skolgården igen
i min nya märkesdunjacka

Jag skulle vara världens lyckligaste




Fri vers av Henrik Krantz
Läst 386 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-17 12:50



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Så där tänker jag också ibland. Det var så härligt att vara utan allergi och kunna smygröka och vara litet allmänt tokig.

2015-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Krantz
Henrik Krantz