Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du hör fortfarande av dig

Och när alla hade dansat färdigt
så hade spriten gömt
gravitation och sunt förnuft
Och vi kysstes, du och jag

Salen snurrade
och i USA planerades redan en ny
P.S I Fucking Love You
för hela världen att torka tårar till

Och jag har senare förstått
att fyrverkerier sköts den natten
Och att alla väntade på dig och mig
Och trots att jag inte ens minns
vilken låt som spelades,
så förstår jag att det var
vackert
Men

Det enda jag kunde tänka på,
med dina fingrar i mitt toviga hår
var hur perfekt det hade kunnat vara
om mitt förhållande
med mig själv
inte hade varit
så sorgligt

Jag kanske hade blivit kär i dig om jag hade kunnat
Men hur kan man låta bli att bli sinnessjuk?




Fri vers (Fri form) av sextonförevigt
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-23 14:46



Bookmark and Share


  Grusknaster
:O :O :O vilka texter du skriver!!!! Skitbra.
2015-01-31

  AnimaStar
det här är så vackert.
2014-12-23
  > Nästa text
< Föregående

sextonförevigt
sextonförevigt