Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomte nummer ett av tre : Om du tog emot mitt T




Om du vore tom på T

torde jag ha gett dig tre :


TippTappTrappan

TickTackTricket

TisselTasselTrassel

 

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-24 12:23



Bookmark and Share


    prima donna
Idag är jag så fylld av allt till och med ett barn och make1 och make 2 vars namn börjar just på T :) men bjuder du på T så klart gör jag plats för det ;)
2014-12-25

  Nanna X
min applåd ekar på någoT säTT TomT- kanske har folk annaT för sig idag ; ) ?

god jul TTT!
2014-12-24

  Tarantaran
Tack TornTrappThrillern,
tjusigt!
trots att Taran torde tagits
till
så hade du fått
tarantellor, tornadon
tomtetomater, tango,
teater, tiramisu tindrande
testa :)
2014-12-24
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP