Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dova dagars tankar

jag tänker ge blanka fan
i detta dova mummel
bestickens skrapande
mot märkesporslinet

den grova poesin
ur spritstinkande munnar
och billig choklad
med smak av kemikalier

sover nu en sista blund
innan sömnen
innan morgonen
på min bädd i en etta
någonstans ute i förorten




Fri vers av Henrik Krantz
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-24 22:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag gillar verkligen denna måste jag säga!:o
2014-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Krantz
Henrik Krantz