Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så enkelt?

Jag förlorar dig
till en person
som kommer att ta
min plats




Fri vers av Ariane
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-04-30 20:43



Bookmark and Share


  pang
mkt mellan raderna här, sånt gillas. bra.
2006-08-20

  Daniel_78 VIP
enkelt, men det brukar göra väldigt ont
tycker jag då
2006-05-18

    WiZzE
Alla de senaste du skrivit är Jäääätte bra, ville bara säga de.
2006-05-01

    olyckan
aldrig
2006-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Ariane
Ariane