Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppets låga värmer

Hoppets låga brinner
i livets mörka dal..
i genom svarta nätter
i ensamhetens sal..
i genom svåra stormar
till stillhetens strand..
värmer leder hjälper
håller själen uti hand..




mare











Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-26 13:13



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2014-12-27

  Larz Gustafsson VIP
Amen!
Ljuvligt!
Än en gång: Ljuset lyser i mörkret och mörkret har inte fått makt därmed.
Jesus sade: Jag är världens ljus; den som följer mig ska inte vandra i mörkret...
2014-12-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP