Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min penna älskar sanning

Min penna älskar sanning
kör över lögnens ord..
som sprider giftig galla
på svenska vackra jord
den måste motarbetas
dra rötter upp i ljus..
stampa på förgöra
söndra dem till grus




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-26 14:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tack!
2014-12-27

  Larz Gustafsson VIP
Endast skoningslös kamp återstår.
Tack för denna fina appell, detta kamprop.
2014-12-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP