Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: Lena Byström


jag dör hela tiden

 

 

Nu dör jag!

 

Jag dog 

utan att du såg

tar ett andetag

 

gör ett nytt  försök

att leva




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-14 22:55



Bookmark and Share


    ässet
Så starkt berörande!!!
2015-04-16

  Lars Hedlin
Oj så stark i känsla och i utförande! "APPLÅD"
2015-04-15
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström