Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
STAFETT STALLEDROTTNING - Adventskalender 2014 i samarbete mellan sju poeter efter en idé av TornTrappThrillern. Taggar: stafett, adventskalender. Sammandrag på Nanna X sida. Morgondagens avsnitt skrivs ingalunda av någon alls.


Saffran Stalledrottning : Lucka 26, Epilog

 

 

 




och jularna flög fort som fan för Saffrans sköna dotter

Eljessica Safira redan uppvuxen till drottning

sig gott om tomtar tog hon, dock till kung den blå giraffen

som skänkte stallet galenskap, fick lussekatt på gaffeln




var griffeltavla snart blev fylld av yrsnö i det svarta

hur röda naglar än for runt, de voro handlöst borta

tills vackra dagen återkom då guldgråt föder gröda

där renar, älg, tapir och bock ej längre ligger döda


 

 

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-26 22:30



Bookmark and Share


    prima donna
Så fint avslut! Det var ett mycket roligt samarbete att få medverka i :)
2014-12-28

  AgnesP
Vilken fin avslutning på äventyret.
2014-12-28

  Stefan Albrektsson
Tjusigt avslut - med hoppfullhet inför "vackra dagen"!!
2014-12-28

  TrollTörnTrappan VIP
Passade fint som fan med sista luckan på Staffan-dagen då även Stefan har namnsdag (som faktiskt är mitt andranamn).
2014-12-27

  Veven
finfint, men trist att det är slut...redan...
2014-12-26

  TrollTörnTrappan VIP
Tackar Nanna ja, just galen och vacker, kanske krigisk men säkert hoppfull...
2014-12-26

  Nanna X
och underbart rytmisk!
2014-12-26

  Nanna X
en värdig avslutning, vacker och galen!
2014-12-26
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP