Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöstjärnor har fallit

Snöstjärnor har fallit
på kalla mörka jord
träden har bepudrats
så även ute bord
vinterstarka fåglar
flyger egen rutt
och synliga är spåren
efter harens små små skutt
älgen visar avtryck
syns klart vart den går
en liten tid vitt varar
snart blommar åter vår




mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-27 11:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, precis så har det varit idag...
vacker dikt...
2014-12-27

  Larz Gustafsson VIP
Fin text, vännen.
Våren ser jag fram emot.
2014-12-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP