Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sjöng i dur

En liten fågel
släpptes ur bur
glädjen porla
sjöng ut i dur
så flög den iväg
högt i det blå
friheten kalla:
låt vinden dig nå




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 837 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-27 20:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Snaran har gått sönder
och fågeln den är fri
Och i mitt hjärta sjunger
en härlig melodi
För frälst och fri och lycklig
jag blev, halleluja,
när jag på löftesordet
fick nåd på Golgata"
2014-12-27

  Bibbi VIP
Applåd!
2014-12-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP