Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seglar på frihetsbåten

Se upp här kommer Mare
hon hatar lögnens ord
hon kämpar för det goda
för sanningen på jord
hon vågar höja rösten
fast motståndsvindar yr
seglar med sin Herre
som frihetsbåten styr!




mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-28 10:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
I det sällskapet är Du trygg.
2014-12-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP