Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Remix av återglimtande fragment ur mina texter


13 Rader från januari 2013 : Okontrollerar Branta Gavlar

 

 


som om drömmen kanske hänt

totalt oanmält dök ditt fiskiga ansikte upp

på baksidan av den skotska tapeten

fastän rummet rent mätbart bara är ett

försöker få rätt antal strumpor att passa i pjäxkängorna

äter sig o äter sig längre tillbaks, stannade aldrig på trettitvå

via Kiev mot ofantlig kontroll

regelverk för hur man struntar i

igenfrusna stan. Dom tar inte tarot-kort i automaten

på vid gavel mot vår vilja

går fler animerade figurer omkring i fluga än jag

bär likhet med hjärtknipande hjortar, honor med

mardrömsbrant, stenblocksbeklädd backe


 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-28 23:16



Bookmark and Share


  Nanna X
min favvo är Dom tar inte tarot-kort i automaten.
2014-12-29

  Stefan Albrektsson
Ja, verkligen fin idé. Riktiga höjdarrader - som min hjärna faktiskt (ibland) skapar sammanhang av. "stenblocksbeklädd backe" är verkligen svåruttalbart, nästan lika svårt som att säga "kvistfritt kvastskaft" fort.
2014-12-29

    prima donna
Kul idé och början är ju sammanhängande som att de hörde ihop.
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP