Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar flyga utanför ram och mall

Vad får jag skriva
vad får jag inte skriva..
jag får skriva precis
vad jag vill och bär
så länge jag inte kränker
talar illa och hotar någon
men visst får man mothugg
om man skriver utanför
det politiskt korrekta
då vässar de klorna väser
av ilska och hat..
ram och mall ska följas
de är formade efter deras tankegång
jag har aldrig trivts där
passar inte in i deras trångsynta
lilla unkna förtryckta värld...
jag kräver frihetsluft
så jag kan flyga omkring
och upptäcka nya inspirerande saker
friheten kallar på mig!




mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-29 17:48



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Frihet är det bästa ting....
2015-01-04

  Bibbi VIP
Så har jag det också.
2014-12-30

  Staffan Nilsson
Jättebra att du är för allt som är bra!
2014-12-29

  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet, ja !
2014-12-29

  Maria T
Nu ska i flyga omkring och upptäcka nya inspirerande saker på det nya året.
Gott Nytt spännande År
2014-12-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP