Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

URAIKU (snöigt gnister)




*


plötsligt ljusnar jord

slår gnistor om transistor

går ljudlös i snön



*


läser ur manus :

sju flingor från Uranus

landar på död



*


varm skridsko undrar

redan högt över skorsten

faller året ut



*

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-29 20:16



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Snyggt och gnistrigt klingande Uraiku (som jag också först kopplade till uruk-hai... men kanske är det haikurader plockade ur rabatten och satta tillsammans i ny fin vas?). Coolt är det iaf!!!
2014-12-30

    prima donna
Urbra haikuat. Gillar speciellt rimmet manus-uranus gillar också att du här inte särskriver :)
2014-12-30

  Veven
snyggt och mystiskt. gillar den varma skridskon!
2014-12-29

  Nanna X
haikun glider fint
jag associerade till uruk-hai
kanske för att jag såg The Hobbit III idag
2014-12-29
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP