Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser smärtans inre tårar

Ingen människa känner
ett hjärta som Gud gör
ser in i minsta lilla vrå
vet om alla hemligheter
så när någon själ väljer
att säga farväl till livet
på sitt eget valda sätt
så ser Gud situationen
förstår varför handlingen
utfördes av personen
ser smärtans inre tårar
ångestens förtvivlade rop
Gud som också kallas kärlek
älskar sina unika skapelser
famnar själ till evig ro




mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-29 23:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så är det.
2014-12-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP