Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåg

Nattfrost fängslar
perrongens grå betong

Storstadspulsens ljus
sveper runt trötta ben

Bänkens trötta gäst
bland dagens tidningar
vaggar sig till sömns
i ett rödvinrus

I sin dröm är han vacker
I sin dröm är hon vacker

Kan har varit du
Kan har varit jag

Tågen lämnar i gryningen
känslan bygger nya broar

Avtryck av tomma fotspår
på smala nattfrostgråa
perronger i känsloland

Kan har varit du
Kan har varit jag

©Skymning Blå




Fri vers av Skymning Blå VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-30 15:39



Bookmark and Share


  tony björk
tack för en fin läsning. Mina bilder kom direkt och jag kände mig som jag stod där, på perrongen
2015-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Skymning Blå
Skymning Blå VIP