Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bild: Jonas Wängestam


Sexuell revolution

 

 

Vem är det som hänger i trädet

på kullen ovanför Ica

huvudet dinglar så sakta

kanske var det en av dom 

som befriade sig från tvånget

att reproducera sig

 




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 280 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-21 12:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
träffande snyggt om detta inbillade men ack reella kulturella tvång
2015-04-25

  Lars Hedlin
Stark som tusan....
2015-04-21
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström