Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...........


Det förglömda

Varför blöder du när ingen ser dig?.

- Är det för natten ännu en gång tungt ner dina svarta vingar.
och för att du låter blodet koagulerar till den nattliga ångesten som efter lever ditt bräckliga sinne.

-Nej det är för solen aldrig gick upp och lämnade kvar fotografiet
av dig. Som jag brände när du som i hastighet gick bort.

Jag sörjer ännu för det var det sista jag hade av dig.Och nu kan jag inte skapa om pusslet av ditt ansikte för att minnas.




Fri vers (Fri form) av Daniel lindqvist
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-31 00:48



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Väcker tankar och känslor!
2014-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Daniel lindqvist
Daniel lindqvist