Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Välkommen 2015!


Denna midnatt när ett nytt år föds

När månader läggs till år

och åren bygger de epoker som mänskor minns

då är till slut varje liv

som ett ögonblick,

en snöflinga i en snöstorm

en droppe i ett hav

men ändå så betydelsefullt för att ge helheten dess namn

 

och varje stund som livet ger

tindrar av möjligheter

 

© Birgitta Wäppling, 31 december 2014

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 781 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-31 11:05



Bookmark and Share


  Änglaögon
Just så är det -vacker poesi.
2014-12-31
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP