Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pauser mellan våra hjärtslag

Det har gått så lång tid
men tid är något
som aldrig existerat för oss
bara mellanrum,
pauser
mellan vår hjärtslag;
som om de var menade att slå ihop

men ändå
har vi aldrig lyckats synkronisera
rytmen i våra vener;
blodet, det rusade för fort

livet, nu rusar det så fort

och vi försöker inte längre
matcha varandras puls




Fri vers av ständigtkaos
Läst 616 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-03 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ständigtkaos
ständigtkaos