Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man tar på sig sin finaste kavaj och går på klubb. Och allt börjar snurra, precis som vanligt.


Schizofreni-lördag på Jazz House

Schizofrenin
i dina ögon
borrar sig in
i min bröstkort
och hjärtat glömmer
det tredje steget
i valsen

och vilken orkester
svidande jazz
på den högsta
gnisslande
tinnitus-volym

och våra skor möts
eller möttes
då batteristen
slumrade till
och lät bandet ta en öl

en kall god öl
20 spänn
happy hour

Ja,
helvetet har sina dagar
då schizofrenin
i din ögon
förgör mig
och allt runtomkring




Fri vers av Henrik Krantz
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-04 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Krantz
Henrik Krantz