Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad i gränsland

Bläck försvinner
i vintermörkret
ord fängslas i gränslandet
mellan
tankar och oskrivna ark

Januarikallt
tanken fryser fast
för ett ögonblick

En mugg kaffe
värmer mina händer
i tidigt morgonljus

Väntar på orden
som frigörs i dagsmejan
i tankens gränsland


©SkymningBlå






Fri vers av Skymning Blå VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-01-05 14:05



Bookmark and Share


  tony björk
bra text.
Bra upplagd och jag gillar speciellt:
"Januarikallt
tanken fryser fast
för ett ögonblick"
2015-01-16

  Lars Hedlin
Känsla som berör inom!
2015-01-12

  älvdans
Berör :)
2015-01-09

  mare VIP
Fina rader
2015-01-07

    ej medlem längre
Väldigt bra!
2015-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Skymning Blå
Skymning Blå VIP