Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medvetandeström


Varje gång
lugnet kommer
och tankarna ljuder högre
än rösterna omkring
och jag låter strömmen
av medvetande
flöda
kommer du in
i mitt sinne
som om flödet
oss emellan
aldrig upphör
utan bara tystnar
för en stund
när annat bryter in




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 615 gånger och applåderad av 21 personer
Utvald text
Publicerad 2015-01-05 16:34



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Koncis och träffande på samma gång i sin korta helhet. Gratulerar och bokmärker!
2015-11-25

  Ingrid Trolle
Skönt flöde i
denna dikt
Grattis till
guldstjärnan
2015-11-24

  axveronika
vilket skönt flöde i text och mening
2015-11-24

  kerstin skriver VIP
lite meditativ denna, skönt flyt och driv i texten. tycker särskilt om:

// och tankarna ljuder högre
än rösterna omkring //
2015-02-20

  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2015-01-06

  ULJO
Briljant skaldat
2015-01-05

    Lena Söderkvist VIP
Vackert, det händer mycket i det vi kallar stillhet.
2015-01-05

  Fredrik P. VIP

Skön sensibilitet för en bekant känsloström!
2015-01-05

  KYREUS of Sweden
Skön symbios
2015-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös