Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en karaktär, baby

jag finns inte på riktig
en opublicerad författare
uppfann mig för åtta år sedan
då han satt
framför sin vedpanna
och matade den med ved

han kände sig misslyckad
och instängd
han skapade sitt alternativa liv
hur det hade sett ut
utan hus, fru och barn
och skapade då mig

(Han har sextiofyra sidor inskriva i Pages
och ett fullskrivet anteckningsblock i bokhyllan)

hur den lata fan
inte är färdig med boken
är för mig
helt obegripligt
varför slänga bort
en kedjerökande halvalkoholist
som mig?

Jag bara undrar, baby.




Fri vers av Henrik Krantz
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-08 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Krantz
Henrik Krantz