Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är värre än tapetklister


Visst,
är de gamla ord
som sedan länge
har glömt sin mening
men än ekar de
mot mina väggar.

Minns Du inte färgen?
det var ju du som valde
(kärleksrött)
Den gick så väldigt bra ihop med allt annat:

Dina hjärtslag
som var min konst

Våra ord
som blev fönster mot världen


Ända tills färgen långsamt började flaga
först

längst in i hörnen




...




De är helt kala nu
väggarna
Ekot är allt som finns kvar

Med hela min själ
och
allt mitt rum
ska jag
lyssna
och drömma
till dessa ord

De är mitt enda minne
av Dig




Fri vers av hallonbåt
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-04-09 02:34



Bookmark and Share


  Lou
fint! särskilt "Dina hjärtslag
som var min konst"
2006-04-11

  vissla
Mycket bra. Gillar allra bäst när du använder Längst in i hörnen
på ett symboliskt tydligt sätt. Jättebra helt enkelt !!
2006-04-09

  edvin medvind
Jag älskar verkligen titeln, dikten också såklart, men mest av allt titeln.
2006-04-09

  frozen_yoghurt
Mycket fint skrivet!
2006-04-09
  > Nästa text
< Föregående

hallonbåt
hallonbåt