Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var du än är ...................


Vidrör mig


Vidrör mig...

Min känslighet

Utmana mitt djup

Smek mina sinnen

Värm dig i min eldighet

Se...

Min sårbarhet

Min välvilja

Känn...

Min kärleks ådra pumpa som ett oändligt vågspel

Stormade och kraftfullt

Vidrör mig...

Men för allt va du gör , ta mig inte för givet

Kärleks hav

Känner du fångsten på djupet?

Dyk efter skattens äventyrliga känsla

För det är bara där du finner den stora skatten i mig

Min kropp brinner av sinnlig längtan

Min själ dansar av öm beröring

Mitt vildhjärta pulserar som om ett skrämselskott just ekat

Mellan klippornas gigantiska storhet

Var du än är

Vidrör mig...







Fri vers av älvdans
Läst 370 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-01-10 11:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skir, vacker, sensuell...
2015-01-12

  Lars Hedlin
Helt underbart skriftat!
2015-01-12

    ej medlem längre
Fin önskelängtan..
2015-01-11

  Teresia Ridell
Mjukt, varmt, trevande. Fint !
2015-01-11

  issac.a.m
Vackert..
2015-01-10

  Peter Olausson VIP
Kärleks hav/Känner du fångsten på djupet?" en så fin formulering om det som verkligen har tyngd, om det som bara går att fånga nere i bottnens dunkel. Hela din text är sinnlighet - och klokskap.
2015-01-10

  Lena Själsöga Keijser
längtan
målad i skönhet


2015-01-10
  > Nästa text
< Föregående

älvdans
älvdans