Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Statiska energier

Minnena kommer till mig
de glimrar som snön
där jag rör mig i månljuset
likt ett sändningsslut
från en förmiddag i Cortina d’Ampezzo
det är den 10 mars 1980
och Ingemar Stenmark
har nyss avslutat sitt andra åk
lektionen är över
och jag vänder mig
mot det som tände tankarna
månen med minnena
”You can leave the light on”




Fri vers (Fri form) av Robert Jonsson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-10 15:48



Bookmark and Share


  Bo Lövhalka
Störtskön.
2015-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Robert Jonsson
Robert Jonsson VIP