Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönmålning

Hon brukade gömma
skifta fokus, bortförklara
vandra i djup dimma

men livet reparerar brustna linser
och lyser in genom tidssprickor
tills en ursprunglig bild lyfts fram.

Där den inte räcker till
tränger insikt fram

innan allt rör sig vidare
med integritet.




Fri vers av Cadena
Läst 378 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-09 19:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och starkt framfört i känsla!
2015-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Cadena
Cadena