Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt för allt du trodde att jag var

du la rakblad i mitt glas
när du förstod att jag är en sådan
som behöver andas själv om natten
som dansar själv när hon gråter
som plockar upp sig själv efter stormen

du fick vandra hem i regnet
och jag ångrade varje millimeter
mellan våra läppar
som skulle såra både dig och mig

för du var varm och jag var död
och du ville ju bara hjälpa till
menförihelvetejagkanjuinte prata
förstår du inte att jag inte kan vara?
du är någon och jag är trasig

jag vill ju bara hjälpa till
så tänk på någon annan
när jag samlar ihop bitarna
för du var alltid sämst på spel
och bäst på att älska
och jag gav dig otur i allt




Fri vers (Fri form) av sextonförevigt
Läst 373 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-01-11 01:39



Bookmark and Share


    Issand. VIP
den här gör ont och jag känner igen mig. bra.
2015-09-07

  träsnidaren
Wow! Fantastiskt stark text. Rakt och ärligt.
2015-01-13

  bumerang
Talande rubrik.
2015-01-11
  > Nästa text
< Föregående

sextonförevigt
sextonförevigt