Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir svinn på känslor här

Det blir svinn på känslor
här
och jag har svårt
att tänka till
tillräckligt
samla samman
sammanbrottet.
Det blir svinn på känslor
här
när jag börjar gråta
av förvirring i
ambulansen
vet du vart du är
vet du vart du är
vet du vart du är
och allt jag kan tänka är
att nu har jag gjort fel
igen
nu är jag i vägen
igen.
Det blir svinn på känslor
här
för vad är medianen av
den där dosetten
hur många kilon till
står det i receptet
repetera
receptbelagda tabletter.
Det blir svinn på känslor
här
jag tror att jag
kan känna kärlek
nu
men det snurrar och skaver
bakom ögonen
och jag blundar
nu
jag blandar
nu åren med linjerna
med dagarna
med veckorna av vuxenhet
och din studieskuld är 243 456kr. Välkommen åter.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-11 04:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema