Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack du vackra tillstånd ...... du är en gåva bortom all förstånd


Lustan

Lustan

Du Fantastiska tillstånd

Kittlande fjäderberöring
I djupaste hemliga rum

flodens flöde i glasklara tårar av välbehag

skummande strandmynning
pendlar mellan ebb och flod

Rovdjurskäftar griper tag i skinnets känslighet
Grip tag i köttslig dans

Energi möte i rörelse takt
Förenade i en portal av virvelkraft

Kärlekstungor ivrigt leker
Hungrande
Uppslukande

Sinnets lockelser
kräver
Törstande begär

Som om mogen frukt droppar safter
Vackert glänsande i spegelbild

Nyfiket utforska varje hemlig vrå
Betrakta öppenheten i livs brunnens magiska djup

Långt utanför gränslandets högresta murar

Ödmjukt tacksam

För

Lustan

Du fantastiska tillstånd




Fri vers av älvdans
Läst 275 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-01-11 11:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Outstanding!!!!
2015-01-12

  Lars Hedlin
Varmt och underbart framfört med innerlig ton och känsla!
2015-01-12

  Mfredrik VIP
Grymt bra
2015-01-11

    ej medlem längre
En alldeles ljuvlig text.
2015-01-11
  > Nästa text
< Föregående

älvdans
älvdans