Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONSTANT IFRÅGASATT

 

konstant ifrågasatt

och bara därför att

jag inte längre hör

till ondskans hyllningskör

till dag jag gick från natt

konstant ifrågasatt

jag blev av samtiden

just för omvändelsen

 

 

konstant ifrågasatt

hur kom det in en katt

bland hermelinerna?

de sura minerna

som dryper av citron

blev till en bastion

jag möter dem med skratt

konstant ifrågasatt

 

 

 

konstant ifrågasatt

jag signalerar glatt

trots spott och spe och hån

att Jesus Krist, Guds Son

har lyft mig upp ur dyn

då höjs ett ögonbryn:

"den mannen har fått fnatt!"

konstant ifrågasatt

 

 

 

mitt hjärtas största skatt

konstant ifrågasatt

min Frälsare Själv är

som har mig hjärtligt kär

Han kommer snart igen

med hast från himmelen

då ska det väga lätt

ifrågasättandet

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    8/4 2011

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-11 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP