Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Domedagen


I livets öppna sår läker inte längre
sårskorpan

En utarmad jord håller på att få
nog skapelsen blev naturens under
men förvandlades till rovdjur som
rev sönder

Utrustade krigsherrar tömmer
världen på blod

Maktens hunger utplånar världen
o höjer i högmod det stora svärdet

mänskliga munnar censureras
Den ritade satiren ledde fram till
folkmord

En domedagsprofet utvisar inte
tiden

Men när fred o kärlek inte uppnås
känns domedagen väldigt nära...

Rozsi.Kovacs




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 434 gånger och applåderad av 21 personer
Utvald text
Publicerad 2015-01-12 19:40



Bookmark and Share


  bumerang
"Domedagen" har hängt över jorden i alla tider. Och i alla tider har man trott att den varit nära.

De två sista raderna känns väldigt sanna i en fö talande viktig text.
2015-04-10

  Carl Mikael Fäldt
Av alla skrivkunniga djur på detta vårt klot-kan jag säga att jag är glad att läst din text!

Du förmedlar vikten i livet på ett sätt som åtminstone jag kan ställa upp på till fullo!

Dessutom skriver du bra-väldigt bra!
2015-04-02

  Bibbi VIP
Rätt ord i rätt tid.
2015-03-31

  Heikki Hellman
Gratulation för guldstjärna och en stark text!
2015-03-30

    Dan Myrbeck
Stort grattis till *!
2015-03-30

    Dan Myrbeck
Befogade ord
om vår jord.
2015-01-13

  Lars Hedlin
Verkligen bra och starkt! Tycker om!
2015-01-13

    ej medlem längre
Det är lätt att känna vanmakt i dessa tider men låt oss hoppas. Du fångar allt så väl i din starka text..
2015-01-12

    ej medlem längre
En text med mycket styrka i.
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs