Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekarna i allén

Oräkneliga är de
som vandrat igenom
den gamla allén.

Själar på drift
Själar som försvann
Själar som fann en väg

Inga spår finns kvar
samtal som har tystnat
tankar gömmer sig i
ekarnas åldriga bark.

Mina steg rör sig
igenom sekler
känner deras närvaro.

När ekarna blir till
skuggor i skymningen

©SkymningBlå




Fri vers av Skymning Blå VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-01-13 11:03



Bookmark and Share


  HelenaW
Vackert.
2015-04-16

  Lars Hedlin
Verkligen bra framfört!
2015-01-14

    ej medlem längre
Mycket vackert!
2015-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Skymning Blå
Skymning Blå VIP