Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din sensuella karamell

Åh, vad jag vill vara din sensuella karamell

Salivutsöndrande

Sött blandas med salt och syrlighet
Forma mig ivrigt med din lekande tunga
Känn smaken sippra

Spridas

i gudomlighet

Säg mig

Känner du smakexplosionen
Från en extasens karamell




Fri vers av älvdans
Läst 219 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-12 23:38



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Gör mig sugen!
2015-01-13

  Lars Hedlin
Gotte gris och njutnings godis!
2015-01-13

  Connie
Verkligen kulinariskt sensuellt!
2015-01-13

    ej medlem längre
Oh ja!!!
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

älvdans
älvdans