Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen ser



Ingen ser

Det kroppen känner

Vardagens piskande hand kallad smärtan

Brinnande
Skärande
Huggande
Intensiv

Ingen förstår kampen i ögonblicket

Att orka
Att vara Levande
Att stråla

Fast kroppen inte vill

Ingen förstår min medicin
För den är ingen tablett

Den är

En dl vilja
En liter Envishet
Ett ton jävlarinamma
Massa kärlek

Och

En stor skopa vacker Mindfullness




Fri vers av älvdans
Läst 243 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-01-13 20:41



Bookmark and Share


  Connie
Så mycket livskraft att jag känner energin strömma!
2015-01-19

  Lars Hedlin
Verkligen bra och levandes!
2015-01-14

  Teresia Ridell
Fint, hoppfullt med innerlig styrka.
2015-01-13

    ej medlem längre
Livsbejakande!!!! Och hoppfull
2015-01-13

    Birgersdotter VIP
Från mörker till ljus.Livskraft
2015-01-13
  > Nästa text
< Föregående

älvdans
älvdans