Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildvittran

Vildvittran
Längtar ivrigt ut

Flyga över öppna landskap
För att landa i skogens hemliga djup

Avklätt i livets dunkla dunge

Skrika ut

Känslans rörande vildmarksskri

Hjärtat pumpar av livsbegär
Till närheten av längtans sinnligt smekande sfär

Smeker med ömhet hennes längtans vinge

Viskar dovt nära inpå

Din längtan ska besvaras i djupets hemliga sinne
Bortom tiden och rummets existens nivå

Sträck ut dina vingar och vackert flyg
Du lilla rödglödande eldigt varma

Dig som jag i hjärtat och själens samklangs ton

Döper till

Du vackert vilda
Vildvittra










Fri vers av älvdans
Läst 322 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-01-14 16:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt igen..
2015-01-18

    ej medlem längre
Yes! Gillar..
2015-01-16

  Lars Hedlin
Helt underbart! Gillas mycket!
2015-01-16

  Ronny Berk
tycker om den poesin, vildvittrans hemligheter, och fin bild till, ja !
2015-01-14

  Linda CH VIP
Gillar! :)
2015-01-14

    ej medlem längre
Hetaste längtan fångad i strålande rader..
2015-01-14
  > Nästa text
< Föregående

älvdans
älvdans