Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träda


Jag lägger det så praktiskt i träda
Som en åkermarks stilla vila

Genom

Väderlekarnas skiftande färg nyanser
Himmelskt blå till mystikens dimma

Tanke surr likt biets maniska sökande efter nektar sav
Som berikande sipprar smaken av livets sötma

Vissa är dom ting i livet som får ligga där i praktisk träda
Jordens stilla vila för återhämtningens svåra krav

Ploga
Harva
Så och skörda

Får upptas när det åter doftar
Näringsrik mylla

Vildhavre å tistel får härja fritt

Tanke surret ebbar ut
I åkermarkens stilla vila




Fri vers av älvdans
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-14 22:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skrivit med inlevelse!
2015-01-16

    ej medlem längre
Mmm, så fint!!!! Och fotot som ackompanjerar order passar som hand i handske!!!!!
2015-01-14
  > Nästa text
< Föregående

älvdans
älvdans