Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsiktsplats


Jag sitter här på min utsiktsplats
Jag ser så mycket och jag vet så mycket

Med en otroligt stor tacksamhet till mina livets prövningar
Även om en del av dom varit lite väl magstaka

Utan dom

Vore inte dessa fantastiska inre resor
I min magiska värld möjliga

Känslan att få möta sig själv på ett plan
Som kallas för sant ryser till i varje liten cell

Jag välkomnar hela den där viktiga personen i mitt liv
Allt från den lilla flickan till den färgstaka kvinnan

Låter varje del flätas samman
I arbetat vackert lin

Jag har slutat jaga
Jaga föreställningen om hur det borde vara

Det finns inget slott i mina ägor
Men min koja är varm å fylld med kärlekens ljus

Med en stor tacksamhet till min styrka och envishet
Ler jag åt den lilla eldsjälens hoppetossa

Jag sitter kvar ett tag på min utsiktsplats
Tänder min läger eld å njuter av insikternas kärleks flöde

LOVE THE MOMENT





Fri vers av älvdans
Läst 245 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-14 23:02



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra, får mig att tänka på:

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1651567

2015-01-16

  Lars Hedlin
Tycker mycket om denna :) Fin bild också!
2015-01-16

  Teresia Ridell
Skön frihetskänsla och livsinsikt. Gillas mycket !
2015-01-15

  Daniel_78 VIP
Känns som en ärlig text som kommer just inifrån. Bra.
2015-01-14

    ej medlem längre
Vackert!!! Öppna upp dig för stunden, det oväntade, det plötsliga..även om det kan, till en början, verka tveksamt..
2015-01-14
  > Nästa text
< Föregående

älvdans
älvdans