Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En boxningsmatch mot poesin

Läser poesi och vill
slå skallen i väggen
men beräknar vinkeln fel
och slår i huvudet
i en tavelram

Faller som en säck sten
från ett höghus
ned på marken
ner på golvet
hårt

Blodet rinner sakta ned
från pannan

Utanför applåderar vinden
i trädens grenar

Jag deltog just i
en boxningsmatch mot poesin










Fri vers av Henrik Krantz
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-15 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Krantz
Henrik Krantz