Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kåtast av kåta



Jag är som kåtast av kåta

När min näthinna speglar
Ditt ansikte mellan mina ben

När hela min våta villiga härlighet
Putandes pressar sig mot dina särade läppar

Du fullkomligt slukar mig i begär
Efter kåt flodens flödande saftighet

Din hett erotiska blick möter min
Å jag fylls av känslan

Ett fångat djur
Fångad av din ståtliga manlighet

Blotta anblicken av fittans saft glans i ditt ansikte
Gör mig kvidande varm

Kyss mig
Jag hungrar

Jag brinner av smakbegär
Efter lustens våta safter

Särar mig villigt
Tar emot

Kittlingens utforskade tunga
Å vad jag älskar att mata dig med min kvinnlighet

Det är då jag är som
Kåtast av dom kåta







Fri vers av älvdans
Läst 368 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-01-15 18:40



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Fint skrivet! Tycker om orden " jag älskar att mata dig med min kvinnlighet"
2015-01-17

  Connie
Hett och hungrigt!
2015-01-17

  Lars Hedlin
Underbart att du skriver så öppet och levandes! Stor eloge och kram!
2015-01-16

    Bo Malte
härligt...
2015-01-16

    Lars J
En ganska het dikt detta med viss anspelning på sexualla aktiviteter om man läser mellan raderna :D
2015-01-15
  > Nästa text
< Föregående

älvdans
älvdans