Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröringens läppar


Dina beröringens läppar mot min hals
Får min lustans dans att ivrigt skena

Jag skulle känna din närvaro i energifältets magi
Även vid blinda förbundna ögon

Vår dragningskraft är av dess like jag aldrig förr skådat

Innerlig
Het
smekande
I skönhet

Ditt fasta handlag runt min höft
Din andning när du mina köttsliga frukter möter
Ditt frustande när du tar mig i begärets tillstånd

Jag ligger här nu med förbundna ögon
Kom jag vill känna

Dina beröringens läppar mot min hals




Fri vers av älvdans
Läst 288 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-01-16 16:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt sensuellt! Tycker mycket om!
2015-01-17

  Ronny Berk
beröring som vacker poesi, ja !
2015-01-17

  Connie
Fantastiskt lustfyllt och sensuellt!
2015-01-17

    ej medlem längre
Du skriver väldigt vackert
2015-01-16

    Dan Myrbeck
Sensuell, fin!
2015-01-16
  > Nästa text
< Föregående

älvdans
älvdans