Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som en drömmarnas pojke i vildrosfält


Du är vacker när du sover

Mitt betraktande ögats synfält
Sveper över en vacker bild

Bilden när du sover djupt
som en drömmarnas pojke i vildros fält

Jag kan sitta här å bara sinnligt njuta

Se på dig
Höra din lugna andning
Notera den där hårslingan som vackert fallit ned

Jag fylls
Fylls av känslans kärleks hemlighet

Mina sinnen vibrerar
likt den nyfångade fiskens livs kämpande gälar

Inatt va du en man fylld med åtrå å glödande blick
Som fängslade min kvinnlighet till darrande begär


Nu i morgonens nyvakna timma

Ligger du här som en drömmarnas pojke i vildros fält
Vackrare än det vackraste jag sett




Fri vers av älvdans
Läst 394 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-01-17 11:20



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
fint!
2015-01-17

  Lars Hedlin
Så fint och ömt!
2015-01-17

    ej medlem längre
Vacker!
2015-01-17

  Henning Hson
Mjuk och fin. Gillas!
2015-01-17
  > Nästa text
< Föregående

älvdans
älvdans